1375
در پی به آتش کشیده شدن کتابخانه مرکز فرهنگی ایران در لاهور، سفیر پاکستان در تهران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به این عمل به وی ابلاغ شد.
1359
کلیه دیپلماتهای آمریکائی در تهران که از 13 آبان 1358 در پی تصرف سفارت آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در گروگان بودند، آزاد شدند.
1358
دو نفر از گروگانهای آزاد شده آمریکا در نامهای که در روزنامه بوستون هرالد به چاپ رسید تأکید کردند دولت آمریکا باید شاه را به دلیل ارتکاب تبهکاریهای زیاد برضد مردم به دولت ایران تحویل دهد.
1357
سیدجلالالدین تهرانی رئیس شورای سلطنت به فرمان امامخمینی از مقام خود کنارهگیری کرد و در استعفانامه خود متذکر شد شورای سلطنت غیرقانونی است.
شاپور بختیار تاکید کرد حتی پس از بازگشت آیتالله خمینی به تهران منصب نخستوزیری را ترک نخواهم کرد. امام در همین روز در مصاحبهای تاکید کردند دولت بختیار خیانتکار است و باید واژگون شود.
روزنامه لبنانیالسفیر از قول امامخمینی نوشت «کارتر به خاطر بیعدالتیها و جنایاتی که نسبت به ملت ایران روا داشته بیارزشترین مرد روی زمین است.»
آنتونی پارسونز آخرین سفیر انگلستان در حکومت پهلوی ، تهران را به قصد تصدی مسئولیت جدیدی در وزارت خارجه کشورش ترک کرد .
1354
سازمان سیا در گزارشی محرمانه راجع به اشرف پهلوی به فساد مالی و اخلاقی گسترده وی اشاره کرد.
1350
شاه اعلام کرد قدرت نظامی ایران را به سراسر دریای عمان گسترش خواهیم داد و در برابر هیچ یک از تحولات خاورمیانه بیطرف نخواهیم ماند.
1348
امامخمینی تدریس موضوع ولایت فقیه را در عراق آغاز کرد. حاصل درس ایشان توسط هیأتی مرکب از حججاسلام محمدرضا سعیدی، هاشمی رفسنجانی، عبدالمجید معادیخواه و ربانی شیرازی چاپ و پخش میشد.
عزتالله عاملی سفیر ایران در عراق به اتهام شرکت در آشوبهای عراق از بغداد اخراج شدند.
1343
حسنعلی منصور نخستوزیر در مقابل مجلس شورای ملی هدف تیراندازی محمدبخارائی عضو جمعیت فدائیان اسلام قرار گرفت و به بیمارستان انتقال داده شد.
1341
جمعی از علمای تهران در نامهای به امامخمینی نظر ایشان را راجع به تصمیم دولت برای برگزاری رفراندوم 6 بهمن خواستار شدند. امام در پاسخ رفراندوم را محکوم و حکم به تحریم آن کردند.
1340
رسانههای دولتی نوشتند تظاهرات مخالفان اصلاحات ارضی شاه منجر به سنگپرانی مردم به مراکز دولتی مغازهها، اتومبیلها و دستگیری عدهای از تظاهرکنندگان شد.
1330
در پی اعلام تصمیم دولت مصدق برای بستن کنسولگریهای انگلیس در ایران، در سراسر کشور تظاهرات گستردهای علیه سیاستهای انگلیس در ایران برگزار شد.
1321
دکتر علی امینی معاون نخستوزیر به ریاست هیأت اقتصادی ایران در آمریکا تعیین شد.
1319
آیتالله شیخ عباس قمی از علما و محدثان عصر حاضر و صاحب «مفاتیحالجنان» دار فانی را وداع گفت.
1318
محمدعلی مقدم وزیر مختار ایران در لندن به وزارت خارجه انگلیس پیشنهاد کرد پیمان نظامی محرمانهای میان ایران و انگلستان منعقد شود. این پیمان خواسته رضاشاه بود.
1300
اولین کابینه احمد قوام ـ قوامالسلطنهـ پس از کودتای رضاخان با استعفای وی به کار خود خاتمه داد. این کابینه در 9 خرداد همین سال تشکیل شده بود.
میرزا حسنخان مشیرالدوله پس از استعفای قوام مامور تشکیل کابینه شد. دولت وی 4 ماه دوام داشت و در 27 اردیبهشت 1301 با استعفای وی به کار خود خاتمه داد.
1299
تعداد زیادی از نمایندگان مجلس شورای ملی از احمد شاه خواستند میرزا فتحالله خان سپهدار معروف به «سپهدار اعظم رشتی» را مجدداً به رئیسالوزرائی منصوب کند. سپهدار در 4 آبان همین سال رئیسالوزرا شده ولی به دلیل سنگینی مسئولیت در 25 دی استعفا کرده بود.
1285
میرزا نصرالله خان مشیرالدوله اولین صدراعظم دوره مشروطه، اولین کابینه این دوره را 12 روز پس از مرگ مظفرالدین شاه و سه روز پس از تاجگذاری محمدعلیشاه قاجار توسط معاون خود به مجلس شورای ملی معرفی کرد. محشتمالسلطنه معاون وی به نمایندگان مجلس گفت این کابینه فقط در مقابل شاه مسئول است!